Finance

Find Profsessionals bestaat uit twee divisies. Elke divisie heeft zijn specialisten op het desbetreffende vakgebied. De specialisten van Find Professionals Finance zoeken kandidaten die ondernemerschap tonen en verantwoordelijkheid niet uit de weg gaan. Deze hoger opgeleide Finance Professionals, met zeker drie jaar werkervaring, vinden het belangrijk om zich te blijven ontwikkelen, niet alleen in hun vakgebied maar ook persoonlijk vlak.

Find Professionals heeft deze bijzondere kandidaten in haar netwerk, om ze op het juiste moment bij uw bedrijf te kunnen plaatsen. De kandidaten kunnen, in overleg, geplaatst worden, op een vaste positie of op speciale interim opdrachten. Find Professionals is gespecialiseerd in de vakgebieden Finance, Finance management, Business controlling, Financial controlling en het AO/IC specialisme.

Bent u als kandidaat op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben u als bedrijf op zoek naar een professional in zijn vakgebied, neem dan vandaag nog contact op met Find Professionals.